Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Una vintena d’establiments de restauració de Lloret reben l’acreditació ‘Little Foodies’


Catorze hotels i sis restaurants de Lloret de Mar han rebut l’acreditació ‘Little Foodies’. Aquest segell, creat per Lloret Turisme i la Fundació Alícia, acredita que els establiments que han passat l’auditoria garanteixen una alimentació equilibrada per als infants.

L’auditoria estableix que els menús infantils han de comptar amb un 50% de verdures, un 25% d’hidrats de carboni i un 25% d’aliments proteics. Els professionals de la Fundació Alicia encarregats de fer l’auditoria també han tingut en compte criteris com si el menú és suficient, equilibrat, ecològic i estimulant, entre altres factors.

Abans d’iniciar el projecte ‘Little Foodies’, des de l’Ajuntament de Lloret es va fer una enquesta entre els establiments de restauració del municipi. Un 33% d’aquests ja compten amb la certificació de Destinació Turística Familiar que atorga la Generalitat de Catalunya. El 90% dels enquestats van informar que no havien rebut cap formació en alimentació infantil i un 95% va manifestar que consideraven que podien millorar la seva oferta i tenien voluntat de fer-ho.

Durant l’entrega del certificat ‘Little Foodies’ d’aquest passat dijous 7 de juliol, també s’ha presentat la marca ‘Little Foodies’, que dona visibilitat a tota aquesta aposta per l’alimentació infantil saludable.

Foto: Ajuntament de Lloret de Mar

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit