Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Una vintena de restaurants participen en les Jornades de l’Arròs de Lloret de Mar


La campanya de les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs de Lloret de Mar torna en les dates habituals del mes de maig després de dos anys de pandèmia. Enguany, les jornades compten amb una vintena d’establiments participants en la seva 22a edició.

Al llarg de tot el mes de maig i fins al 5 de juny, aquests restaurants oferiran menús amb l’arròs com a ingredient principal, amb plats molt variats: des de la paella clàssica a l’arròs a la cassola, passant per l’arròs negre, melós, del senyoret o risotto, entre altres.

El president del gremi de Bars, Restaurants i Cafeteries de Lloret, Nino Gómez, ha assenyalat en la presentació de les jornades de l’arròs que és molt positiu que es puguin tornar a fer abans d’iniciar l’estiu. En els dos últims anys, a causa de la Covid, s’havien fet després de la temporada estiuenca.

“teníem ganes de tornar a la normalitat en la gastronomia i el que més de gust venia era tornar a les jornades abans de l’estiu, les dues anteriors les havíem fet passada la temporada i també havien anat bé”. (Nino Gómez)

 

Els menús, que es poden degustar fins al 5 de juny, parteixen dels 29 euros. A banda dels restaurants que se sumen a la iniciativa, també hi ha, un any més, els alumnes de l’escola d’hostaleria de l’Institut Coll i Rodés.

 

(Foto: Acte de presentació de les Jornades de l’arròs. Font: Ajuntament de Lloret)

Moisès García
Periodista de Ràdio Marina

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit