Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Una trentena de joves participen a l”Aprendre Refresca’ de Blanes


Una trentena de joves participen al projecte ‘Aprendre Refresca’ del Pla Educatiu d’Entron de l’Ajuntament de Blanes. Aquest projecte, que s’acabat aquest mes d’agost, té impulsar als i les joves de secundària en el seu procés d’aprenentatge. En aquesta primera edició, s’han organitzat tallers setmanals de dues sessions.

Als tallers s’han treballat les competències transversals com l’aprenentatge cooperatiu, l’autoregulació o l’autoconeixement de les possibilitats. Així, el procés d”Aprendre Refresca’ ha inclòs una vessant de guiatge per l’alumnat perquè tregui el millor i major rendiment.

Entre els centres que han participat al projecte ‘Aprendre Refresca’ de Blanes hi ha l’Institut Sa Palomera, l’Institut Serrallarga, l’Institut S’Agulla, Cor de Maria i el Col·legi Santa Maria. Els diferents tallers, però, els ha acollit una aula de l’Escola Quatre Vents.

Conèixer l’Ajuntament de Blanes

D’entre les activitats del projecte d’enguany, destaca les que s’han fet a l’Ajuntament de Blanes. L’objectiu era que els i les alumnes es familiartizessin amb la funció del consistori. Per això, l’alumnat del projecte ‘Aprendre Refresca’ ha visitat l’edifici de l’Ajuntament de Blanes.

A la primera visita, els i les alumnes van poder conèixer les dependències que té l’edifici principal i les grans àrees i departaments que hi ha al consistori. La segona visita es va centrar en una conversa amb l’alcalde Jordi Hernández a la Sala de Plens. Una altra trobada del projecte ‘Aprendre Refresca’ va ser en el marc del 51è Concurs Internacional de Focs d’Artfici. En aquesta, els joves van poder parlar del festival amb Quique Pérez, regidor de Festes i memvre de la Comissió Tècnica.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit