Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Una quinzena de joves de Sant Hilari organitzen aquest cap de setmana el festival de música Isard Fest


L’Isard Fest aterra a Sant Hilari Sacalm. Aquest dissabte 23 de juliol, el Passeig de la Bòbila s’omplirà de deu hores de música en directe d’artistes emergents de l’escena musical catalana. L’Isard Fest, el nou festival musical de les Guilleries, l’han impulsat una quinzena de joves de la localitat amb el suport de l’ajuntament i d’empreses i comerços locals.

En aquesta primera edició, per l’escenari de l’Isard Fest hi passaran artistes com Ginestà, La Ludwig Band i Sexenni. També Xicu, Ariox, Entresol2na, TRAMMA i GRABU. Els concerts començaran a les cinc de la tarda i s’allargaran fins a les tres de la matinada. Dins del recinte també es podrà gaudir d’oferta gastronòmica a càrrec de diversos comerços del municipi.

Del paper a la realitat

L’Isard Fest neix arran del projecte final d’en Martí Puigderrajols, un jove de vint-i-un anys de Sant Hilari Sacalm. Amb el suport de més de quinze joves de Sant Hilari, el que havia de ser una proposta sobre paper farà un salt a la realitat. 

Segons l’organització, l’objectiu de l’Isard Fest és apostar pel talent musical emergent al nostre país, però sense oblidar les arrels del seu poble. Aquest nou festival té la voluntat de fer valdre el paisatge natural de Sant Hilari Sacalm i les Guilleries.

Foto: Isard Fest

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit