Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Una mare de Palafolls vol reobrir el cas de la mort de la seva filla a la presó de Wad Ras al 2018 per demostrar que no es va suïcidar

Ana afirma que arribarà als tribunals europeus per vulneració de drets


El març del 2018, Claudia, de 21 anys, va ser trobada morta a la seva cel·la quan estava en presó preventiva al centre penitenciari de Wad Ras de Barcelona. El cas es va tancar assenyalant que la jove s’havia llevat la vida. Sis anys després de la mort de Claudia, la seva mare Ana, veïna de Palafolls, continua lluitant per demostrar que la seva filla no es va suïcidar.

La mare de la jove ha declarat a TV3 que no es va investigar prou la mort de Claudia. De fet, ha assegurat que no va morir per suïcidi, sinó que la va matar un funcionari, ja que, com també ha explicat al mitjà públic català, hauria estat impossible. Segons la mare, Claudia tenia activat el protocol antisuïcidi, dormia amb una altra noia a l’habitació i estava sota custòdia.

La batalla que Ana està duent a terme des de fa sis anys perquè es reobri el cas l’ha portat a estudiar Dret per, així, entendre el procediment judicial de la seva filla. De fet, pel seu compte i amb els seus propis recursos, Ana ha investigat la mort tant com ha pogut. Així, ha intentat localitzar el testimoni d’altres internes. També ha encarregat estudis a altres forenses per conèixer altres interpretacions de la mort de Claudia, exposa TV3.

Sis anys de lluita

Amb aquesta informació, Ana va demanar a l’Audiència de Barcelona la reobertura de les diligències prèvies davant el que es podrien considerar nous indicis, testimonis i informació mèdica i farmacològica. L’Audiència, però, va desestimar reobrir-lo per tractar-se d’una mort sota custòdia d’una presa.

Ara, l’advocada d’Ana ha presentat un recurs d’empara al Tribunal Constitucional. Així, apunten que si no es reobre el cas, volen arribar als tribunals europeus per vulneració de drets. La seva prioritat, afirmen, és acreditar que Claudia no va morir per suïcidi.

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit