Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Una família de Lloret podria perdre el restaurant que regeten des de fa 70 anys


La família Planiol de Lloret de Mar podria perdre la concessió del seu restaurant al passeig de Fenals. Segons els propietaris això podria passar per una “negligència administrativa”. Segons han avançat Diari de Girona i el Punt Avui, la primera concessió la va fer Costes de l’Estat però fa 10 anys se n’encarrega la Generalitat que va atorgar la concessió directa a l’Ajuntament i aquest va concedir la gestió a la família per 80.000 euros a l’any.

Una sentència del 2016, però, va obligar la Generalitat a treure a concurs la concessió, un tràmit que s’ha fet ara. La família, però, no ha rebut la notificació, ja que aquesta es va enviar a casa de la mare, que és morta fa vuit anys, i ara ja estan fora de termini per
presentar-se al concurs.

Aquest dijous és previst que es faci l’adjudicació del nou contracte i si el concurs no queda desert, la família haurà d’abandonar el local després de gairebé 70 anys portant el negoci. L’actual gestora, Isabel Sánchez, ha presentat un recurs d’alçada demanant la nul·litat del concurs. Sánchez vol deixar clar que no demana la concessió directa, sinó la possibilitat de presentar-se al concurs.

Foto: Facebook Restaurant Planiol

Josep Lluís Vidal
Director de Ràdio Marina i marina360.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit