test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Una alumna de l’institut de Sant Andreu de Llavaneres ha guanyat el premi a la Millor Història AMIC-Ficcions 2024

També s'han emportat un guardó Aurora Godàs Mancha, de Sant Andreu, i Daniel Delgado Chaves, de Lloret de Mar 


Martina Figueras Pérez de l’INS de Llavaneres de Sant Andreu de Llavaneres és la guanyadora del premi a la Millor Història AMIC-Ficcions 2024. Ha sigut pel relat titulat Vençut per, segons el jurat, ser “una història que transpira desconcert, soledat, tristor, nuesa i profunditat”.

La 16a edició del concurs literari AMIC-Ficcions ha comptat amb més de 320 assistents en l’entrega de premis. En total, al Premi a la Millor Història AMIC-Ficcions 2024 hi ha hagut 200 finalistes. La participació d’aquesta edició, però, ha sigut de 4.673 alumnes.

El primer premi se l’ha emportat la Martina Figueras Pérez, de l’INS de Llavaneres. Aquesta alumna ha estat guardonada amb un iPhone.

També de Sant Andreu de Llavaneres ha guanyat Aurora Godàs Mancha. Ha sigut el Premi Territorial del Maresme, que ha reconegut el relat Màgia de sang.

Un altre premi territorial ha anat a la Selva. Ha sigut el Premi Territroial del Gironès, que ha guardonat el relat L’últim faraó d’Egipte de Daniel Delgado Chaves, de l’INS Ramon Coll i Rodés de Lloret de Mar.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit