Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Un músic de Blanes denuncia el robatori del seu fiscorn


El músic de Blanes Mario Membrives ha denunciat el robatori del seu fiscorn, un instrument que com ell mateix explica al seu compte d’Instagram és “poc comú”. Membrives relata que li van robar dilluns al vespre a un tren de la línia R4, a Barcelona. L’instrument és un model en do amb extensor glide al 3r cilindre i té la particularitat de tenir el tub del broquet de diferent color, que, segons explica, té un valor de més de 4.000 euros. L’instrument anava en una bossa negra amb les dades del propietari en un lateral.

El músic blanenc es mostra esperançat de trobar el seu fiscorn i és per això que ha demanat ajuda a través de les xarxes socials, una crida de la que s’han fet ressò diversos mitjans de comunicació. Membrives explica que la situació no és comparable a quan li van robar el mòbil o la cartera. “És la meva eina de treball alhora que el meu mitjà d’expressió”, explica.

El fiscorn és un instrument de cobla amb embocadura de broquet, vàlvules i tub cònic. Els intèrprets del fiscorn són coneguts com a fiscornaires o fiscorns. Actualment es troba en formacions musicals a Catalunya ja siguin cobles o grups de música tradicional.

Foto: Instagram Mario Membrives

Josep Lluís Vidal
Director de Ràdio Marina i marina360.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit