test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Un jove d’Hostalric denuncia una agressió de dos vigilants de Renfe


Un jove de 19 anys d’Hostalric denuncia una agressió de dos vigilants de Renfe a l’estació de Maçanet de la Selva. Segons recull 324, el personal de seguretat el va tirar a terra i el va retenir amb força.

Segons el testimoni del jove, va agafar el tren a Girona per anar fins a Hostalric. Quan va passar el revisor, el jove va ensenyar-li el bitllet, però com que era el que no tocava, l’home el va fer baixar del tren a l’estació de Maçanet. El jove explica que ell mateix es va oferir per pagar el bitllet correcte que tenia un cost de 2,15€. “Tenia efectiu i volia pagar”, explica, però el revisior no li va fer cas. Com tampoc va fer-li cas a una dona que també es va oferir a pagar el bitllet del jove.

A l’andana, dos homes encarregats de la seguretat de l’estació el van tirar a terra i el van retenir. El jove d’Hostalric denuncia que va estar cinc segons en què no podia respirar perquè els vigilants de Renfe el van agafar pel coll.

Aquest dijous, el jove presentarà una denúnica pel tracte vexatori i les lesions. Podrà aportar totes les imatges dels passatgers com a prova de l’agressió. Pel que fa Renfe, ha assegurat que, un cop vegi les imatges, obrirà un expedient informatiu al personal de seguretat. Així, i si les accions dels vigilants a Maçanet no responen a la normativa, sol·licitaran que l’empresa de seguretat els aparti del servei fins que acabi la investigació.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit