Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Un centenar d’empreses, serveis i destinacions del Maresme reben el segell Biosphere

D'altra banda, 61 equipaments maresmencs han rebut el Punts d'Informació Turístics 2023


Un centenar d’empreses, serveis i destinacions de la comarca del Maresme han obtingut la certificació en qualitat turística sostenible Biosphere 2024. L’acte d’entrega del segell s’ha fet aquest dimarts a l’Espai d’Arts Escèniques Casal d’Alella. En el mateix acte també s’ha fet entrega dels Punts d’Informació Turístics 2023. Un total de 61 equipaments maresmencs han rebut aquest distintiu.

La certificació Biosphere Sustainable és una marca mundial que permet identificar i promoure productes i serveis procedents de proveïdors turístics que desenvolupen la seva activitat empresarial tenint en compte la sostenibilitat. L’objectiu que es vol aconseguir amb el distintiu és que les entitats distingides desenvolupin plans de sostenibilitat personalitzats a través d’accions vinculades a l’Agenda 2030 i als 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

Per la seva banda, els Punts d’Informació Turístics acredita empreses i serveis com a prescriptors d’informació.

A banda de l’acte d’entrega dels reconeixements, des del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme també van organitzar la ‘Jornada de networking per un Maresme sostenible’. En les sessions, han compartit espai de treball membres del sector públic i del privat, des de regidors i tècnics de turisme a representants de museus i empresaris d’allotjaments, restauració i serveis turístics.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit