Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Un centenar d’empreses i serveis del Maresme obtenen el segell Biosphere


Un centenar d’entitats, empreses i serveis de la comarca del Maresme obtenen la certificació en qualitat turística sostenible Biosphere. L’acte d’entrega del segell serà aquest dijous 23 de febrer a l’Auditori de Pineda de Mar.

La certificació Biosphere Sustainable és una marca a nivell mundial que permet identificar i promoure productes i serveis procedents de proveïdors turístics que desenvolupen la seva activitat empresarial tenint en compte la sostenibilitat. L’objectiu que es vol aconseguir amb el distintiu és que les entitats distingides desenvolupin plans de sostenibilitat personalitzats a través d’accions vinculades a l’Agenda 2030 i als 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

Al Maresme, l’any 2017 van ser 40 empreses i serveis les que van rebre aquest distintiu. Al 2018, se’n van distingir 56; al 2019, 66; al 2020, van ser-ne 76 i el 2021 van arribar a 95. Enguany, que són les corresponents al 2022, la xifra s’enfila fins a les 99.

Algunes de les empreses i serveis que obtenen el segel Biosphere són el Club Nàutic Arenys de Mar, la Platja de les Roques de Calella, l’Oficina de Turisme de Canet de Mar, el Càmping del Mar de Malgrat o l’Hotel Sorrabona de Pineda, entre d’altres.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit