Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Un 80% d’allotjaments del Maresme apliquen iniciatives sostenibles


El 80% dels allotjaments del Maresme apliquen iniciatives sostenibles. Així ho recull el Monitor d’iniciatives sostenibles dels allotjaments de les destinacions turístiques, un informe realitzat per la consultora Vivential Value a partir de les dades d’aquest passat mes de juny. Aquest estudi mostra una millora dels establiments de la comarca envers la sostenibilitat turística. De fet, recull que els establiments maresmencs han duplicat les pràctiques enfocades cap a la transició verda respecte el desembre del 2021.

L’informe ha analizat una mostra total de 143 establiments. De cadascun, s’han comprovat les iniciatives sostenibles que ofereixen. De la mostra total, són 114 els que compten amb pràctiques per la transició verda sumant un total de 1.527 accions sostenibles. Per tipologies, gairebé el 90% dels hotels analitzats apliquen iniciatives sostenibles. Pel que fa als hotels-apartaments és el 75%; als càmpings, el 70%; i, els hostals, el 56% dels analitzats.

Entre les accions sostenibles que duen a terme els allotjaments turístics del Maresme destaquen la gestió de residus, l’eficiència energètica i la gestió de l’aigua. A més, en alguns casos, també s’hi afegeixen pràctiques com la reutilització de tovalloles o mesures per reduir el malbaratament alimentari.

En àmbit municipal, són Pineda de Mar i Calella, les dues poblacions que lideren la comparativa. Tots dos municipis se situen per sobre la mitjana amb un 81% i un 83%, respectivament, d’establiments amb iniciatives sostenibles.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit