Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

UGT denuncia que la situació de la Policia Local de Tossa és “insostenible”


El sindicat UGT denuncia en un comunicat que la situació de la Policia Local de Tossa de Mar és “insostenible” i anuncia que la plantilla emprendrà accions si no es posa una solució. UGT atribueix aquesta situació a la “mala gestió de l’Ajuntament i la prefectura”, diu que l’alcalde es nega a negociar i critica que, a la manca d’efectius del cos, s’hi han sumat nous problemes.

Un d’ells és que el consistori ha comunicat “de paraula” a tres agents que van superar les oposicions que no aniran a fer formació. I l’altra, que “es deuen hores treballades” i l’Ajuntament ha emès un decret on diu que a partir del 15 de gener, tota aquesta bossa es perdrà. La queixa s’afegeix a un altra que el sindicat CSIF va fer pública la setmana passada.

El sindicat també denuncia que les instal·lacions de la comissaria són “obsoletes” i assegura que no són segures per protegir al personal administratiu i als agents. Afegeixen que no donen “ni la més mínima intimitat al ciutadà que ve a denunciar un fet”.

Per la seva banda, l’alcalde Ramon Gascons, sosté que els tres policies que van superar les oposicions sí faran formació. En declaracions a l’Agència Catalana de Notícies (ACN) l’alcalde assegura que l’11 de desembre ja es va comunicar per via electrònica a aquests tres agents que iniciarien la formació.

Pel que fa a la qüestió de les hores, Gascons emmarca les queixes dins les converses relacionades amb els nous quadrants. L’alcalde diu que des de recursos humans i serveis jurídics del consistori s’està parlant amb els sindicats, a qui s’han fet arribar diverses propostes, i que les trobades entre les parts continuen. A més, diu que s’està negociant la manera de recuperar les hores pendents.

Foto: Facebook Policia Local Tossa de Mar

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit