Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

TV3 emetrà el ‘Sense Ficció’ sobre Fèlix Cardona el 2 de maig


El documental Rere la pista del Capità Cardona arribarà a la televisió a l’espai ‘Sense ficció‘ de TV3 aquest 2 de maig. El documental va ser rodat a Catalunya i Veneçuela durant el 2019 i segueix la pista de Cardona mostrant com han sobreviscut els territoris que va explorar el malgratenc.

El documental, dirigit per la periodista Melissa Silva Franco, explica la vida de Fèlix Cardona relacionant-la amb els indígenes de la zona que han conservat el cognom Cardona. A més, també fa un viatge al mateix escenari de les desconegudes aventures que va protagonitzar Cardona durant els quaranta anys que va virue a l’Orinoco.

Amb motiu de l’estrena del documental, l’Ajuntament de Malgrat de Mar va organitzar al mes de març un conjunt d’activitats amb l’objectiu de donar a conèixer la figura de l’explorador.

Mor Heinz Cardona, el fill de l’explorador

Heinz Cardona Johnson, fill del capità Fèlix Cardona, va morir aquest abril a l’edat de 85 anys a Caracas (Veneçuela). El descedent de l’explorador és una de les veus testimonials que participen en el documental Rere lapista del capità Cardona, coproduït per TV3 i l’Ajuntament de Malgrat de Mar.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit