Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Triquell presenta en concert el seu primer disc ‘Entre Fluids’ al Festival Strenes de Girona


Triquell ha presentat el seu primer disc Entre fluids (Halley Records, 2023) aquest dissabte a la nit al Teatre Municipal de Girona, en el marc del Festival Strenes. Girona ha sigut la primera parada d’una gira que recorrerà el país amb presència a festivals com l’Ítaca, el Canet Rock o el Cruïlla.

El nou àlbum de l’artista de Sant Quirze del Vallès publicat el 24 de març, inclou els quatre senzills que l’exconcurant de la primera edició d’Eufòria havia publicat des que es va acabar el talent show de TV3. Es tracta de ‘Jugular’, ‘Road Trip’, ‘Clímax’ i ‘CBD i espardenyes’, que formen part de les tretze cançons del disc.

Entre Fluids

Amb un estil particular que fa que sigui fàcil de reconèixer. Entre Fluids inclou els quatre senzills que havia llençat primer i que disposen de videoclip propi. A més, l’artista ha publicat un videoclip de quaranta minuts de l’àlbum sencer, que combina imatges en colors pastel amb l’aparició de les lletres de cada cançó a tall de karaoke.

Sota la producció d’Arnau Vallvé, a Entre Fluids hi participen els integrants d’Alter Soma, la banda que Triquell tenia abans d’entrar al programa de TV3 Eufòria: Pau Ruiz (Guitarrista), Xavi Rueda (DJ) i Carlos Gálvez (Baixista). També hi col·laboren altres artistes com Ven’nus, a la cançó ‘L’espai que et crema’ i Vernat a ‘Aliviat’.

La gira

La gira de Triquell continua el 22 d’abril al Teatre La Llotja de Lleida i el 23 d’abril al Sant Jordi Musical de Barcelona. De moment, hi ha catorze concerts programats d’aquesta gira de presentació. Triquell passarà pels escenaris de festivals descats com l’Ítaca (24 de juny), el Canet Rock (1 de juliol) o el Cruïlla (5 de juliol). L’últim concert, que ja està anunciat, és el de l’Acampada Jove, que enguany se celebra del 13 al 15 de juliol.

Foto: ACN // Alba Reche

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit