Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Trànsit engega aquest divendres el dispositiu especial amb motiu del pont


El Servei Català de Trànsit posa en marxa aquest divendres el dispositiu especial amb motiu del pont de la Constitució i la Immaculada. Aquest dispositiu estarà vigent fins a la mitja nit de diumenge 11 de desembre i constarà de dues fases: una primera del 2 al 6 de desembre i una segona del 7 a l’11 de desembre.

Durant la primera fase del pont es preveu que surtin de l’àrea metropolitana de Barcelona uns 470.000 vehicles. Per al dia 6 Trànsit preveu la tornada de 220.000 vehicles mentre que la segona part del pont la previsió és que surtin de Barcelona 420.000 vehicles i en tornin altres 250.000.

El director del Servei Català de Trànsit, Ramon Lamiel, ha demanat màxima prudència a la carretera, especialment en la mobilitat interna a les destinacions d’oci i sobretot a les tardes.

En total es mobilitzaran 3.198 agents dels Mossos que faran 2.618 controls arreu de Catalunya. Una de les vies on Trànsit aplicarà mesures especials és l’AP-7 i l’Eix Transversal, aquesta última per la celebració de la Fira de l’Avet d’Espinelves.

Foto: Albert Segura Lorrio/ACN

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit