test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Transgourmet inverteix 5,9 milions en les reformes dels Gros Mercat de Blanes i de Tarragona

Amb les reformes, el Gros Mercat de Blanes compta amb una superfície de venda de 2.663 metres quadrats


Transgourmet Ibèrica ha invertit 5,9 milions d’euros en les reformes integrals dels Gros Mercat de Blanes i de Tarragona. Amb aquesta reforma, el cash&carry de Blanes compta amb una superfície de venda de 2.663 metres quadrats, inclòs el mercat de frescos, que ocupa 700 metres quadrats. Està ubicat a l’avinguda Europa i té una superfície total de 3.792 metres quadrats, una estació GM Oil, 90 places d’aparcament i hi treballen 30 persones.

Aquestes renovacions s’emmarquen en el programa d’inversions estratègiques que la companyia està duent a terme per donar resposta amb innovació i més serveis a les noves tendències dels professionals de l’hostaleria i del comerç.

Pel que fa al Gros Mercat de Tarragona, té una superfície de venda de 2.418 metres quadrats i un mercat de frescos de 550 metres quadrats. S’ubica al polígon industrial Francolí, a l’antiga carretera de València. Ocupa una superfície total de 4.646 metres quadrats, també té una estació GM Oil, 84 places d’aparcament i hi treballen també 30 persones.

En tots dos centres s’ha potenciat el mercat de frescos, que compten amb productes de carnisseria, xarcuteria, fruiteria, formatges i lactis, i congelats. També disposen d’un ampli celler i d’un extens assortiment de producte sec.

Reformes enfocades a l’hostaleria i al comerç

Tots dos ofereixen el servei de Food Service per tal que els professionals de l’hostaleria rebin les comandes als seus negocis de forma ràpida, còmoda i senzilla.

També s’han implantat a tots dos centres mesures que afavoreixen la reducció del consum energètic i la millora de l’eficiència de les instal·lacions. Els Gros Mercat renovats compten amb plaques fotovoltaiques i s’ha canviat la il·luminació a tecnologia led. També s’han substituït les instal·lacions que hi havia per d’altres amb tecnologies que fan servir refrigerants sense afectació sobre el medi ambient i s’han renovat els equips per altres de més eficients amb menor consum.

A més, com tots els 70 centres de cash&carry de Transgourmet Ibèrica, fan servir energia renovable amb certificat d’origen i disposen de plans de gestió de residus.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit