Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Tossa expedienta 6 policies locals per unes imatges on apareixen colpejant un home begut


L’Ajuntament de Tossa de Mar ha obert un expedient disciplinari a sis agents de la policia local per unes imatges on se’ls veu colpejant un home que anava begut. Els fets van passar al juliol. Un ciutadà va enregistrar l’actuació dels agents de la policia del municipi que ara han motivat l’expedient.

Els encarregats d’investigar els fets seran un instructor i un secretari assignats per la Direcció General de Coordinació de les Policies Locals. De moment, però, segons informa el consistori en un comunicat, “arran de la gravetat dels fets”, el mateix instructor ja ha tramès el material visual a la justícia. L’Ajuntament i la Policia Local lamenten la situació i esperen “que es resolgui al més aviat possible”.

Segons l’Agència Catalana de Notícies (ACN) a les imatges es veu com els agents colpegen un home que anava begut. Tots els policies, d’una manera o altra, van participar en aquesta actuació, que va passar al juliol. L’expedient se’ls ha obert “per determinar les possibles responsabilitats” i veure si la intervenció va ser o no proporcional.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit