Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Tossa competirà per la Bandera Verda de la sostenibilitat hostalera


Tossa de Mar competirà per aconseguir la Bandera Verda de la sostenibilitat hostalera d’Ecovidirio. En total seran 80 establiments tossencs els que prendran part a la 4a edició del #MovimientoBanderasVerdes. Aquesta campanya, impulsada per Ecovidrio, vol premiar el compromís dels municipis i de l’hostaleria amb l’economia circular i el reciclatge de vidre durant l’època estival.

Tossa de Mar es disputarà una de les Banderes Verdes que s’entregaran aquesta edició entra 20 municipis catalans, entre els quals també hi ha Lloret de Mar. De fet, Lloret ja va obtenir una Bandera Verda en l’última edició.

En aquesta edició del #MovimientoBanderasVerdes, Ecovidrio també posarà en marxa la II edició del Baròmetre sobre la sostenibilitat hostalera de les nostres costes. L’objectiu és analitzar la presència de mesures a favor de la sostenibilitat en el sector. El baròmetre avalua quatre àmbits: la gestió eficient dels residus, l’eficiència energètica, el consum responsable i el consum de l’aigua.

En l’àmbit nacional són 140 municipis costaners de cinc comunitats autònomes els que participen en l’edició d’aquest any del #MovimientoBanderasVerdes. En total, són més de 15.000 establiments els que competiran per aconseguir una de les 9 Banderes Verdes que es donaran a tot l’Estat.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit