Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Tossa aprova la signatura del conveni de Sostenibilitat Turística amb la Generalitat i l’Estat


L’Ajuntament de Tossa de Mar ha aprovat la signatura del conveni amb la Secretaria d’Estat de Turisme del govern espanyol i el Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat que ha de permetre executar el Pla de Sostenibilitat Turística. Aquest pla preveu la inversió d’1,2 milions d’euros (MEUR) al municipi en dos anys.

Entre els projectes que s’executaran hi ha les millores en el camí de ronda en el sector de Porto Pi; una nova il·luminació ornamental a la Vil·la Romana, Casa de Cultura i Ca l’Acerbi; la creació d’un pla digital pel control d’aforament i mobilitat al nucli; la creació de nou contingut pel Museu de la Dona; una nova senyalització turística i l’adequació del Museu Municipal per a tornar a formar part de la xarxa de museus de comarques gironines.

Per a l’execució de tots aquests projectes les tres administracions –Ajuntament, Generalitat i Estat- aportaran els poc més d’1,2 MEUR repartits a parts iguals. L’objectiu del programa és impulsar la transformació de les destinacions turístiques cap a un model basat en la sostenibilitat mediambiental, socioeconòmica i territorial així com donar suport al desenvolupament d’estratègies de resiliència davant dels nous reptes als quals s’enfronta el sector turístic.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit