Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Torna la Nit del Turisme de Lloret de Mar


Lloret de Mar recupera la Nit del Turisme. Serà el dia 26 de setembre, coincidint amb el Dia Mundial del Turisme, quan Lloret tornarà a celebrar aquest esdeveniment després de 13 anys d’aturada.

La Nit del Turisme de Lloret es va fer durant 8 edicions fins a l’any 2010. Ara, i després de més d’una dècada de no haver-se celebrat, la Nit del Turisme torna amb un format “fresc, modernitzat i que fa valdre les noves tendències i el vessant més social de la indústria”, com apunten fonts del consistori.

Enguany, la Nit del Turisme se celebrarà el 26 de setembre al Teatre de Lloret. A més, també es recuperen els Premis de Turisme de Lloret. Segons expliquen des de l’Ajuntament de Lloret, l’objectiu és enfortir l’orgull de pertinença del sector lloretenc i reconèixer tots aquells qui treballen en la millora continua i la transformació de la destinació. La recuperació d’aquests guardons ha vingut acompanyada d’una reformulació. Per l’edició d’aquest 2023 els Premis de Turisme de Lloret es dividiran en 9 categories diferents.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit