test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Torna el Via Crucis Vivent a Sant Hilari Sacalm


El Via Crucis Vivent tornarà a omplir els carrers de Sant Hilari Sacalm el Divendres Sant d’enguany. Després que les dues últimes edicions fossin cancel·lades per les restriccions sociosanitàries, l’Ajuntament de Sant Hilari recupera aquesta tradició de més de tres segles d’història.

Des de l’ajuntament estan “esperançats” per reprendre una jornada en què hi participen prop de 300 persones. L’alcalde de Sant Hilari Sacalm, Joan Ramon Veciana, espera que, aquest Divendres Sant, el poble es torni a omplir igual que abans de la pandèmia.

“Jo crec que tant l’ajuntament com l’Associació del Via Crucis i una mica tot el poble estem molt il·lusionats després de dos anys de no fer-se aquesta activitat que és la que més gent aglutina en un sol dia a Sant Hilari. Nosaltres estem “esperançats” perquè tanta gent com venia abans torni a venir a Sant Hilari i creiem que així serà. Creiem que la gent, després d’estar tant temps amb restriccions i sense poder fer el que volia, o amb tanta llibertat com voldria tindrà ganes de sortir, de recuperar tradicions com és venir a Sant Hilari un Divendres Sant. Esperem que el poble s’ompli com s’omplia abans de la pandèmia.”

L’Ajuntament de Sant Hilari també ha organitzat altres activitats amb motiu de la festivitat de la Setmana Santa. Des de rutes guiades i autoguiades fins a tallers pels més petits i una fira. Des del consistori també recomanen que, malgrat ser a l’aire lliure, la gent utilitzi mascaretes quan hi hagi aglomeracions.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit