Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Torna el Mercat de les Herbes de Santa Coloma sense restriccions


Santa Coloma de Farners celebra aquest cap de setmana la 9a edició del Mercat de les Herbes de la Ratafia, després de dos anys de restriccions. Entre el 29 d’abril i l’1 de maig, l’Ajuntament de Santa Coloma i la Confraria de la Ratafia han organitzat un seguit d’activitats que acompanyaran el tradicional mercat de plantes remeieres ubicat a la Plaça Farners.

Conferències, sortides, tastos, tallers i espectacles, tot plegat conforma l’agenda del Mercat de les Herbes d’enguany i convida a recuperar coneixements remeiers i receptes oblidades. En aquesta edició, la Confraria de la Ratafia posarà a la venda l’edició limitada de la millor ratafia local del concurs de l’any passat. La recepta és de Carme Barbé i s’ha elaborat a la Cooperativa La Sobirana de Santa Coloma.

Acompanyant el Mercat de les Herbes, se celebrarà el 69è Concurs de Flors, el més antic de Catalunya. L’exposició es podrà visitar a l’Església de Sant Sebastià. Aquesta 69a edició combinarà els premis tradicionals a les millors composicions florals amb els guardons a les millors fotografies de flors i plantes, una categoria que va néixer arran de la pandèmia.

Imatge: Carme Barbé, guanyadora de la millor ratafia a la vuitena edició del Mercat de les Herbes de Santa Coloma de Farners (Confraria de la Ratafia)

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit