Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Torna el Carnaval de la Costa Brava Sud després de dos anys condicionats per la pandèmia


Els carrers de Blanes, Lloret i Tossa tornaran a gaudir plenament del Carnaval de la Costa Brava Sud després de dos anys condicionats per la pandèmia de la Covid-19. Tindrà lloc del 17 de febrer al 4 de març de 2023. Els consistoris ja s’han posat en contacte amb les colles que van participar a l’edició del 2020, la darrera que es va celebrar amb normalitat just abans de l’entrada en vigor del primer confinament.

L’any vinent, doncs, el Carnaval de la Costa Brava Sud arribarà a la seva desena edició. Els organitzadors calculen que, sumant els espectadors de les rues dels tres municipis de la Selva Marítima, l’esdeveniment aplegarà més de 120.000 persones.

El carnaval començarà a Lloret el dissabte 18 de febrer a les quatre de la tarda. Continuarà el diumenge 19 de febrer primer a Lloret a les 12 del migdia. i després a les cinc de la tarda a Blanes. A Tossa tindrà lloc el dissabte 4 de març a dos quarts de cinc de la tarda, tancant la gran rua a les tres poblacions.

L’esdeveniment es va crear l’any 2012 per promocionar de manera conjunta el cicle festiu a les tres poblacions de la Selva Marítima així com els serveis d’allotjament, comerç i restauració que ofereixen.

Foto: Aj. Lloret

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit