Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Torna ‘Cinema als Barris’ a Blanes aquest juliol i agost


Blanes torna a programar ‘Cinema als Barris’ amb sis films que es projectaran gratuïtament entre els mesos de juliol i agost. L’edició d’aquest any recupera el format original després que el 2020 s’hagués de suspendre i la del 2021 s’hagués d’adaptar a les restriccions sanitàries.

‘Cinema als Barris’ és una proposta per gaudir d’una nit a l’aire lliure visionant una pel·lícula que va néixer l’any 2018. L’edició d’aquest any serà la quarta. L’activitat està organitzada per les Associacions de Veïns i Veïnes de Blanes i l’Àrea de Participació Ciutadana. De les sis pel·lícules que han triat, només dues són doblades al català.

Dos mesos de projeccions

Les sessions de l’edició d’aquest 2022 tindran lloc cada dimecres a les 10 del vespre i estan adreçades, principalment, al públic infantil i familiar. Com a les edicions anteriors, l’indret on es fan les projeccions canvia per tal que tots els veïnats del municipi puguin gaudir de l’experiència.

Les dues darreres setmanes d’aquest juliol no hi haurà projeccions perquè coincideix amb la celebració dels actes de la Festa Major de Santa Anna, que tindrà lloc del 21 al 28 de juliol.

Pel que fa a les sessions de l’agost, el dia 3 hi haurà la projecció de En guerra con mi abuelo a la plaça Miquel Martí i Pol; el dia 10 serà el torn de Bebé Jefazo, negocios de familia a la plaça de davant de la Capella de la Pau. El dimecres 24 d’agost es projectarà Raya, l’últim drac a la plaça Mossèn Joan Quer i l’última sessió del cicle serà al carrer Gavarres, 89, amb Doctor Dolittle.

Foto: Ajuntament de Blanes

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit