Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Tordera ja té el seu Pla Local de Salut


L’Ajuntament de Tordera ha aprovat per unanimitat el Pla local de Salut del municipi en la darrera sessió plenària. Segons expliquen des del consistori, la Regidoria de Sanitat va començar a elaborar aquest pla fa un any per a “orientar les estratègies i accions en salut amb l’objectiu de millorar la salut i el benestar al municipi”.

La primera fase va consistir en analitzar el perfil de salut de Tordera a partir de les dades objectives que ofereixen indicadors de l’àmbit sanitari. I, seguidament, a través d’un procés de participació ciutadana, es va engegar el Pla d’acció previst des del 2022 fins al 2025.

Durant les trobades amb els torderencs i torderenques es van tractar altres temes que poden tenir impacte sobre la salut fora de l’àmbit sanitari. Per exemple, es va parlar d’educació, serveis socials, transport, comerç, indústria, medi ambient, habitatge, urbanisme o agricultura, entre d’altres.

En l’elaboració del Pla Local de Salut, subvencionat per la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament ha comptat amb el suport del grup motor del projecte, format per representants del CAP Tordera, la Corporació de Salut Maresme la Selva, l’Agència de Salut Pública i les entitats. El treball també ha tingut l’assessorament d’AmbSalut, empresa especialitzada en l’elaboració de Plans Locals de Salut arreu de Catalunya.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit