test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Tordera estrena el primer Urban Studio Fest aquest dissabte

Dissabte al matí la plaça de la Concòrdia acollirà des de futbol 'freestyle' i grafitis professionals, fins a espectacle i formació en monopatí, exposició d'art, música i DJ

Foto: Tordera.

Tordera estrenarà un nou festival aquest dissabte. Es tracta de l’Urban Studio Fest, una proposta destinada al públic juvenil i familiar, segons apunta el consistori.

L’Urban Studio Fest serà un esdeveniment amb múltiples propostes que se celebraran durant tot el matí. Així doncs, s’ha programat des de futbol ‘freestyle’ i grafitis professionals, fins a espectacle i formació en monopatí, exposició d’art i música i DJ. A més, també se celebrarà el Campionat Urban Dance.

D’altra banda, en el marc d’aquest festival, i sota el paraigua de Tordera Educa, alumnes de primer, segon, tercer i quart d’ESO han participat d’un projecte formatiu i expressiu en què han treballat temes d’interès juvenil i social. Durant el matí de dissabte a la plaça de la Concòrdia, realitzaran el grafiti seleccionat de cada centre educatiu amb la col·laboració d’un professional del sector.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit