Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Tordera comença la Festa Major de Sant Bartomeu aquest divendres


Tordera ja ho té tot a punt per a la celebració de la Festa Major de Sant Bartomeu. Des d’aquest divendres 19 fins al 26 d’agost, el municipi maresmenc comptarà amb un seguit d’actes i activitats adreçades a tots els públics.

Una de les principals novetats de la Festa Major de Tordera d’aquest any és el primer sopar de colles que ja es va celebrar el cap de setmana passat com aperitiu de la festa major.

Des del 19 d’agost fins al 26 d’agost, a Tordera es podrà gaudir d’actes com la cantada d’havaneres amb Els Cremats, la Cursa Popular de Bicicletes o l’11è Concurs de Fotografia Digital, entre d’altres. A partir de dissabte 20 començaran les barraques al Parc Prudenci Bertrana. Fins al dia 23, per l’escenari de les barraques de Tordera d’aquest any hi passaran artistes com 31FAM, KOERS o La Señora Tomasa.

L’últim acte de celebració de la Festa Major de Sant Bartomeu serà el divendres dia 26 d’agost. Així, el Sopar Popular que es farà la pista de l’Amistat, conclourà l’edició de la Festa Major d’aquest any.

Foto: Ajuntament de Tordera

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit