Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Tordera celebrarà l’Altre Clavé cada dijous de juliol


Tordera celebra l’Altre Clavé els tres dijous de juliol d’enguany. El cicle d’estiu l’Altre Clavé és un cicle cultural i musical. Els dijous 13 i 20 de juliol, el Teatre Clavé s’omplirà de diferents propostes artístiques professionals i del Centre de Formació Artística (CFA) del mateix teatre.

El tret de sortida el van donar els alumnes d’interpretació de l’Aula de Teatre del Centre de Formació Artística amb la representació de Besos. Va ser el dijous 6 de juliol, quan també va actuar Filippo Fanó al piano i Anna Valldeneu a la veu amb una peça titulada Música en la presència de la L.

La del dijous 13 de juliol serà una nit protagonitzada per la dansa contemporània. Entre parèntesis és la proposta de la Companyia Inciso amb la peça YUNTA. A més, també hi haurà un concert de diverses peces a càrrec dels alumnes de l’Escola de Música del CFA i de l’Orquestra del Clavé.

El cicle l’Altre Clavé clourà el dijous 20 de juliol. Apocalipsis d’Amor de Medín Peirón oferirà una proposta musical transversal en què, l’escola de Dansa del CFA hi mostrarà diverses coreografies.

Per gaudir del cicle l’Altre Clavé cal obtenir una entrada. Amb un preu de 6 euros i, també inclou, una beguda i un dolç. Les entrades es poden obtenir a les taquilles del Teatre Clavé.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit