Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Tordera celebrarà la 46a Fira Mercat del Ram el primer cap de setmana d’abril


La Fira Mercat del Ram de Tordera torna a celebrar-se, enguany, al cap de setmana de l’1 i el 2 d’abril. L’edició d’aquest 2023 és la número 46 i, com a novetats principals, el CAP Tordera participarà amb un estand propi i l’entitat La Peixera celebrarà els seus 25 anys amb un espai dedicat a tota la seva trajectòria. A més, durant el cap de setmana de la Fira Mercat del Ram també s’organitzarà la Mostra d’associacionisme local.

La 46a Fira Mercat del Ram de Tordera també vol posar en valor la tradició agrícola i ramadera. Així, segons explica el consistori, el recinte firal acollirà una mostra de tractors antics i maquinària de la pagesia de Tordera. D’altra banda, la factoria Playmobil també prendrà protagonisme amb una exposició sobre les seves figures i comptarà amb una zona lúdica infantil i familiar.

Per l’edició d’aquest 2023, creix el nombre d’empreses participants, com informa el consistori torderenc. A més, com s’ha fet en edicions anteriors, s’aposta per zones d’activitats, escenari, tallers, zona de serveis, comerç, emprenedoria i artesania, zona d’alimentació amb espai ‘foodtruck‘ i zona ramadera.

La 46a Fira Mercat del Ram de Tordera s’inaugurarà el dissabte 1 d’abril, a les 10h del matí amb l’actuació de l’Orquestra de Cambra de l’Escola Artística del Teatre Clavé.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit