Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Tordera celebra el 19è Concurs de música jove Maresmúsic


Tordera torna a participar al Concurs de Música Jove del Maresme; un certamen que enguany arriba a la 19a edició. El Maresmúsic és un concurs amb l’objectiu de donar suport i promocionar els grups locals de música jove del Maresme. Així doncs, a banda de Tordera també hi participen Montgat, Cabrils, El Masnou, Vilassar de Mar i Tiana.

Al Maresmúsic s’hi poden presentar aquells grups o solistes que tinguin edats compreses entre els 16 i 30 anys i que, almenys un dels membres, estigui empadronat al Maresme. En aquest sentit, les inscripcions ja estan obertes i es poden fer a través d’un formulari en línia.

En total, al Maresmúsic 2023, que se celebra fins el 25 de setembre, s’entregaran 5 premis. D’una banda, el premi per votació popular durant les actuacions, tindrà un valor de 500 euros. Pel que fa al premi de la contractació remunerada en un festival de música itinerant de Catalunya tindrà un valor de 400 euros. El tercer premi serà el de participació a una Fira Professional, amb assessorament i acompanyament, i el quart premi consistirà en la gravació audiovisual d’un concert. Pel que fa al premi local a la millor proposta de cada municipi que escollirà una persona representant de cada ajuntament.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit