Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Tordera aprova congelar les taxes i els impostos per al 2023


L’Ajuntament de Tordera ha aprovat congelar les ordenances i taxes municipals per al 2023. La decisió, aprovada a la sessió plenària celebrada el passat dijous, també contempla que es mantindran les bonificacions establertes per al teixit econòmic que s’apliquen des de 2020.

La regidora d’Hisenda, Jenifer Jansa, destaca que les noves ordenances fiscals inclouen algunes modificacions de caràcter tècnic, d’adaptació a les noves normatives i a casuístiques que sorgeixin al llarg de l’any. Així, per aquest 2023 s’incorporaran epígrafs d’activitats econòmiques que no estaven incloses en la tarifa. També s’adequa el barem de metres a les indústries i tallers a l’hora de tarifar la taxa.

En aquest marc, a la taxa de mercats del 2023 s’aplicarà una rebaixa per a totes aquelles parades que es trobin ubicades a la zona centre – plaça de l’Església, carrer Trueta, St. Ramon i Ciutadans. Des del consistori apunten que, d’aquesta manera, s’afavorirà la instal·lació de noves parades. Així, es podrà “continuar potenciant i dinamitzant el mercat dels diumenges”, apunta l’Ajuntament torderenc.

També amb relació a la taxa de parades, s’ha aprovat la regulació d’una tarifa un 25% més econòmica per a les empreses participants en la Fira del Ram que formalitzin la seva inscripció abans de la fi de la convocatòria.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit