test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Toni ‘Pedales’: “No ha sigut un rampell de la crisi dels 50. Volia sortir de la zona de confort, jugar amb la vida, somiar”


 

Avui, al Matí360 de Ràdio Marina, hem fet una connexió transatlàntica amb en Toni ‘Pedales’. Aquest blanenc, de 55 anys, està fent la volta al món en bicicleta. Ara, a l’Uruguai, ha arribat a la xifra rodona dels 20.000 quilòmetres.

Com ha explicat, ja fa un any i mig que Toni ‘Pedales’ va començar a pedalar pel món. “Ha passat volant”, diu. El blanenc explica que tot va començar per un somni d’adolescència i que, malgrat tenir una vida normal i estable on ell era feliç, va decidir sortir de la zona de confort i enfilar aquesta aventura afirmant que no ha sigut un rampell de la crisi dels 50, “ha sigut una cosa molt meditada”, ha explicat. “Tenia pendent sortir de la meva zona de confort durant un temps; sortir-ne, jugar amb la vida i somiar”.

El blanenc ha explicat que això de creuar el món en bicicleta “enganxa molt perquè pel camí et trobes gent amb un cor increïble i unes experiències que mai oblidaré”.

El 2 de juliol, Toni ‘Pedales’ va arribar a l’Amèrica del Sud des de Sud-àfrica. Ara, però, ha confessat que ja pensa en els propers quilòmetres que li queden per arribar a Colòmbia. “Després serà volar fins a l’Àsia i tornar a casa per la Ruta de la Seda. A veure si ho puc aconseguir en menys de tres anys”.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit