Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

The Beatles publiquen una nova cançó gràcies a la intel·ligència artificial

Després de 40 anys i gràcies a la intel·ligència artificial els Beatles tornen a treure música amb la veu de John Lennon i la guitarra de George Harrison.


El grup anglès The Beatles ha publicat una nova cançó. Gràcies a la intel·ligència artificial John Lennon i George Harrison han tornat a la vida per participar en aquesta nova cançó.

Un documental sobre la banda explica que amb la tecnologia s’ha pogut netejar la veu de Lennon d’una antiga maqueta inacabada que ell mateix va gravar al seu apartament de Nova York als anys setanta. Al mateix documental Paul MaCartney assegura que després de l’assassinat de Lennon no pensava que tornessin a fer mai més cançons. Tot i això, l’any 1994, els tres membres llavors vius (McCartney, Ringo Star i George Harrison) van recuperar cançons que no havien arribat a l’estudi.

En aquell moment van gravar Free as a birdReal love. També van començar Now and then, però la tecnologia de llavors no van poder netejar bé la veu de Lennon.

40 anys després i amb la mort del guitarrista Harrison l’any 2001, Now and then ha aconseguit veure la llum gràcies a la intel·ligència artificial.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit