test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Territori treu a licitació les obres de millora de la C-63 a Vidreres


El Departament de Territori ha obert el procés de licitació de les obres de millora de la carretera C-63 a Vidreres per un import de 6 milions d’euros. El projecte preveu la construcció de diverses rotondes entre Vidreres i Lloret de Mar per suprimir els accessos a les urbanitzacions de Terrafortuna, Puigventós i Aiguaviva Park. Tamné s’habilitaran alguns passos de vianants per garantir la seguretat de la via, una de les que presenta una major sinistralitat de les comarques gironines, es farà un carril central de gir i es col·locarà un separador al mig per diferenciar els dos sentits de circulació.

L’objectiu és reduir el risc de patir un xoc frontal, ja que aquesta carretera acumula diversos accidents de trànsit d’aquest tipus. El Departament de Territori s’havia compromés a licitar les obres la tardor del 2022, després de diverses queixes de l’alcalde de Vidreres per la perillositat de la via.

També a la C-63, al terme municipal de Lloret de Mar, el Departament de Territori ha finalitzat les obres per a millorar la seguretat viària a l’accés a la urbanització dels Pinars. Els treballs, amb un pressupost de prop de 600.000 euros, han consistit en la millora de la visibilitat i la construcció d’un carril central per a girs a l’esquerra. També es faciliten els canvis de sentit i les incorporacions i sortides a la dreta.

Foto: ACN

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit