Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Territori posarà en marxa el bus llançadora entre Girona i l’aeroport la setmana que ve

El bus també unirà Girona amb els polígons de Fornells de la Selva, el polígon de Riudellots de la Selva i amb el centre logístic CIM la Selva


La ciutat de Girona i l’Aeroport Girona-Costa Brava, a Vilobí d’Onyar, estaran connectats per un bus llançadora a partir de la setmana que ve. Així ho ha confirmat el Departament de Territori. La millora de la comunicació de la ciutat amb la terminal es farà amb fins a 21 busos al dia per sentit.

Els busos ajustaran els horaris a la programació de vols. Així, el primer bus sortirà de Girona a les 04.00 h i l’últim arribarà a les 01.00 h. Segons Territori, la coordinació entre els horaris del bus i dels avions garantirà una regularitat d’un mínim de 14 expedicions per sentit i dia d’octubre a maig. L’oferta s’ampliarà fins a 21 expedicions diàries per sentit durant els mesos de juny a setembre. Aquesta coordinació, com assenyala Territori, assegurarà que “cap avió quedi sense connexió de transport públic amb la ciutat”.

D’altra banda, Territori assenyala que el servei també s’ha programat per atendre la mobilitat entre Girona i els tres principals polígons industrials i centres logístics de la demarcació. En concret, el servei de bus unirà també Girona amb els polígons de Fornells de la Selva, la zona oest del polígon de Riudellots de la Selva i amb el centre logístic CIM la Selva.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit