test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

“Tenim la intenció d’anar més enllà perquè és important que tothom pugui saber els perquès i empatitzar amb aquestes persones es veuen obligades a fugir”


 

Avui, al matí360  de Ràdio Marina ens acompanya Mercè Aubanell, de la Plataforma Malgrat Acull. Hi hem parlat sobre la tasca d’aquesta plataforma de Malgrat de Mar, en el marc de la reunió que celebraran aquest diumenge, on esperen constituir-se com a entitat. 

Aubanell explica que “la plataforma ja fa temps que existeix i ara ha arribat el moment en què considerem que hem de ser una entitat, amb tot el que això representa, per tenir una mica més de cos”.

Malgrat Acull va néixer “per respondre les necessitats que s’han presentat”, explica. “Va començar el 2016 amb l’esclat de la guerra de Síria, es va reactivar el 2022 amb la guerra a Ucraïna i, ara hem fet actes per la guerra a Palestina”, diu Aubanell.

Aquesta plataforma, segons Aubanell, té la “intenció d’anar més enllà perquè és important que sapiguem, que puguem empatitzar i entendre per què aquestes persones es veuen obligades a fugir”, diu. “La gent no ve aquí per turisme, venen perquè el lloc on estan no poden viure”, conclou.

 

Amb el patrocini de:

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit