Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Suspenen la festa de Cap d’Any anunciada a la Ciutat Esportiva de Blanes


La festa prevista per la nit de Cap d’Any a la Ciutat Esportiva Blanes i que no comptava amb l’autorització necessària ha estat cancel·lada. La festa, promoguda per una empresa privada, havia estat denunciada al Departament d’Interior per l’Associació de Locals d’Oci Nocturn de Blanes a través de la Fecasarm i havia venut més d’un miler d’entrades.

Segons Fecasarm, els organitzadors no disposaven de diversos informes, com el de Bombers, el de mobilitat o l’acustic. “Obtenir-los normalment s’allarga més de quinze dies i no hi havia marge perquè aquesta activitat tingui llicència el 31 a la nit”, expliquen des de la patronal de l’oci nocturn.

La Fecasarm considera que l’oferta d’oci nocturn al municipi és “suficient” i creu que permetre la festa de Cap d’Any a la Ciutat Esportiva de Blanes seria “un perjudici molt gran pel sector”. “No entenem que l’Ajuntament faciliti un espai públic a un tercer la nit més important de l’any, després dels esforços que han fet els establiments per mantenir-se oberts durant els dos anys de suspensió de la seva llicència per la pandèmia”, va explicar la setmana passada el secretari general de Fecasarm, Joaquim  Boadas.

Per la seva banda, l’Ajuntament de la població només va confirmar la rebuda d’una sol·licitud per celebrar la festa de Cap d’Any a la Ciutat Esportiva.

Foto: Aj. Blanes

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit