Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Susanna Pla: “Les institucions hem de vetllar per trobar espais on la gent es pugui trobar i pugui gaudir d’espectacles de qualitat”


 

La regidora de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Palafolls, Susanna Pla, i el regidor de Promoció Econòmica, Aleix Freixa, ens han acompanyat al Matí360 per parlar de la segona edició del FEM Palafolls.

Enguany, l’esdeveniment tindrà lloc entre l’1 i el 3 de juliol. Tres dies en què es podrà gaudir d’oferta gastronòmica, comercial i musical al municipi de Palafolls. Els dos regidors han remarcat la necessitat de reprendre jornades d’aquest tipus. D’una banda, per la gent que fa dos anys que ha hagut de reduir les relacions socials. De l’altre, pel teixit comercial que s’ha vist molt repercutit per les restriccions sociosanitàries, sobretot el de la restauració ha apuntat Freixa.

Divendres 1 de juliol es donarà al tret de sortida al FEM Palafolls amb una desfilada de moda. A la nit hi haurà un concert de Manu Tenorio mentre que dissabte una vintena de comerços traslladaran la botiga al carrer. A més, també hi haurà el ja tradicional ‘Fora estocs’ i a la nit actuaran Porto Bello i DJ Núria Scarp. El FEM Palafolls acabarà diumenge amb un concert de piano a càrrec de Laura Andrés.

Foto: Marina360

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit