test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Surt a licitació l’estudi per millorar la mobilitat del corredor de la Selva Marítima


El Govern ha licitat a través de Ferrocarrils de la Generalitat la redacció de l’estudi per analitzar les diverses alternatives de millora de la mobilitat del corredor entre la Selva Marítima i el Maresme. L’estudi ha de concloure quines són les opcions amb més viabilitat entre els municipis de Tordera, Blanes i Lloret de Mar.

L’estudi proposarà millores de diversos modes de transport, amb l’objectiu de reduir el volum de trànsit rodat que circula per les carreteres GI-600 -carretera de Tordera- i GI-682 -carretera d’accés a la Costa Brava-. El document analitzarà el conjunt de les infraestructures de transport en relació a la xarxa viària, la xarxa ferroviària i les vies ciclables, així com les propostes de millora en els serveis de transport públic. En aquest sentit, inclourà la viabilitat d’un tramvia entre Blanes i Lloret de Mar.

De cada opció analitzada, el document farà una proposta de serveis en funció dels diferents escenaris d’oferta i demanda. També analitzarà amb detall el volum de gasos hivernacle emesos o estalviats per a l’execució de cada escenari, tenint en compte la construcció de l’obra, el manteniment de la infraestructura, l’operació dels serveis i l’impacte pels canvis de mobilitat de les persones usuàries.

L’estudi, amb un termini de redacció de quatre mesos i mig, ha sortit a licitació per un import de 33.000 euros.

Foto: Imatge de la proposta del tramvia entre Lloret i Blanes (Plataforma Tramvia Lloret-Blanes)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit