Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Sis municipis de la Selva tindran oficines bancàries mòbils a finals d’any

CaixaBank i Caixa d'Enginyers donaran suport als usuaris, oferir atenció personalitzada i no podran cobrar comissió per la retirada i ingrés de diners en efectiu en el caixer automàtic


Sis municipis de la Selva tindran oficines bancàries mòbils. Concretament, seran Fogars de la Selva, Brunyola i Sant Martí Sapresa, Massanes, Osor, Sant Feliu de Buixalleu i Susqueda. La Generalitat ha donat a conèixer aquest dilluns el resultat de la licitació d’un servei que s’han endut CaixaBank i Caixa Enginyers.

El servei és per dos anys prorrogables a dos més. L’import de la licitació és de 990.920 euros anuals, un cost compartit per la Generalitat i les entitats adjudicatàries. CaixaBank i Caixa d’Enginyers hauran de donar suport als usuaris, oferir atenció personalitzada i no podran cobrar comissió per la retirada i ingrés de diners en efectiu en el caixer automàtic. 

Les oficines bancàries mòbils permetran als clients de qualsevol entitat realitzar tots els serveis propis d’una oficina bancària i visitaran cada municipi un cop al mes. Aquestes oficines bancàries mòbils es posaran en marxa a finals d’any. Serà a un total de 500 municipis catalans on ara no hi ha serveis financers. En aquestes poblacions hi viuen més de 300.000 persones. En el conjunt de les sis poblacions selvatanes, la població afectada és de 4.135 persones. 

 

Josep Lluís Vidal
Director de Ràdio Marina i marina360.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit