Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Sílvia Fàbrega: “Estem doblant el nombre d’empreses noves a la Selva”


 

Al matí360 de Ràdio Marina d’avui ens hi ha acompanyat Sílvia Fàbrega, tècnica del Servei d’Empresa del Consell Comarcal de la Selva, per parlar sobre emprenedoria i economia local.

Aquest divendres té lloc a El Centre-Eix de Negoci de Santa Coloma de Farners la 9a Trobada d’Emprenedors i Empreses de la Selva. Segons Fàbrega, l’objectiu és celebrar que s’acaba l’any amb totes les empreses i emprenedors que formen part del Centre-Eix i, també, crear sinergies i fer contactes. “En aquests nou anys, el networking sempre hi ha sigut present i és una de les coses més ben valorades”, diu la tècnica. De fet, la trobada d’aquest any començarà amb una potenciació del networking amb els diferents membres del Centre-Eix de Santa Coloma, segons explica.

Fàbrega ha apuntat que a la comarca de la Selva hi ha “molt de talent” i, segons observa, “aquest any hi ha molt de moviment a nivell d’iniciativa i empresa”. En aquest sentit, una de les activitats programades per la trobada d’aquest divendres és una taula d’experiències on, les diferents empreses i emprenedors, podran compartir la seva trajectòria, els seus dubtes i les seves pors.

La tècnica del Servei d’Empresa del Consell Comarcal també ha apuntat que darrerement hi ha hagut un augment de l’emprenedoria jove. “Els joves ja no creuen en la filosofia d’una feina de per vida”, explica. “Hi ha jovent amb molta iniciativa i amb ganes de fer i provar coses, de posar a prova els seus coneixements i de fer-ho sense por”, diu Fàbrega.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit