test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Sils s’engalana amb el Tocs de Flor aquest cap de setmana


Sils s’engalanarà aquest cap de setmana amb la celebració del Tocs de Flor. Entre el 20 i el 21 de maig Sils s’omplirà de decoracions florals que enguany giraran al voltant de la temàtica ‘Racons del Món’.

L’exposició Tocs de Flor 2023, que celebra la 55a edició, es podrà veure amb un recorregut arreu del municipi que passarà per locals comercials, cases i edificis municipals com l’Ajuntament, el Centre Cívic, l’espai La Laguna i també els Jardins Dexeus, de propietat privada.

Enguany també se celebra el ja tradicional concurs. Com a novetat, però, en aquesta edició s’incorpora la categoria juvenil.

El Tocs de Flors comptarà amb d’altres activitats com concerts, la Marxa Solidària o la presentació oficial dels diables Els Cremats de Sils. De forma paral·lela el municipi també celebra la Fira de Sant Ponç i la Festa de Sant Isidre.

Programa especial Ràdio Marina

Ràdio Marina emetra un programa especial des del davant de l’Ajuntament de Sils el diumenge al matí. Parlarem amb el col·lectiu organitzador de l’esdeveniment i els protagonistes de les activitats més destacades que es fan aquest cap de setmana al municipi selvatà.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit