Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Sils està de Festa Major aquest cap de setmana


Sils ha arrencat la celebració de la Festa Major. Del 7 al 10 de juliol s’han programat més d’una vintena d’activitats per celebrar la festa del municipi.

La Festa Major de Sils arrencarà aquest divendres a 2/4 de 8 amb el pregó infantil i un espectacle de la Companyia Més Tumàcat. Tot seguit es farà el pregó endimoniat amb Els Cremats de Sils i, en acabar, hi haurà sopar a la plaça amb food trucks. A les 22 h començarà el Correfoc que recorrerà els carrers de Sils. A partir de la mitjanit, a la plaça d’Esports, hi haurà els concerts de Els Catarres, Figa Flawas i DJ Xirgu.

El dissabte al vespre, al bosc de Ca l’Aymerich hi haurà una audició d’havaneres amb el grup Cavall Bernat. També hi haurà nit de versions a la plaça d’Esports amb Apache, Akelarre i Animal DJ.

Pel que fa al diumenge, es farà una audició de sardanes amb la Cobla Ciutat de Girona i, en acabar, vermut popular. Al bosc de Ca l’Aymerich hi haurà una festa holi amb DJ. De cara a la tarda, a les 18 h, l’Orquestra Millenium a la pista coberta i, seguidament, es farà el ball popular. A l’espai Barraques, a les 21 h, hi haurà un concert amb el grup Andrea Pachà.

L’últim dia de la Festa Major de Sils serà el dilluns 10 de juliol. Al matí hi haurà piscinada popular a la piscina municipal. Al vespre es farà la pernilada popular a la plaça Canigó. La Festa Major de Sils d’enguany acabarà amb l’espectacle monòleg Tributo al Genio, un tribut a l’humorista Eugenio.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit