Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

S’estrena el documental ‘Blanes, vides arran de mar’


Blanes ha presentat el documental Blanes, vides arran de mar. El flim culmina i tanca el projecte del Grup d’Acció Local Pesquer (GALP) 2023, ‘Blanes Arran del Plat’. Amb aquest projecte s’han dut a terme un seguit d’accions i activitats  per impulsar i fomentar el desenvolupament local. A més, segons fonts de l’Ajuntament de Blanes, també s’ha volgut potenciar i reforçar la tradició pesquera del municipi. Així doncs, les activitats desenvolupades dins de ‘Blanes Arran del Plat’ han tingut l’objectiu de promoure el consum del peix de proximitat, l’apropament a la ciutadania i fomentar el turisme familiar.

Entre les activitats que s’han dut a terme amb el projecte ‘Blanes Arran del Plat’ destaquen l’edició del receptari La cuina del Peix de Blanes o els Tallers de Show Cooking de receptes blanenques. Amb tot, el projecte del GALP 2023 ha clós aquest dijous amb la presentació del documental Blanes, vides arran de mar. 

El flim, produït pel consistori i el GALP, reivindica la importància del sector pesquer i la tradició marinera. Així mateix, també posa en valor la situació estratègica del port pesquer i la seva importància a nivell socioeconòmic al municipi. El documental compta amb els testimonis de pescadors i d’altres persones del sector. Compartint les seves experiències, parlen sobre les seves rutines, de la duresa de l’ofici o de les dificultats del sector.

Foto: Ajuntament de Blanes

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit