Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Santa Susanna presenta el cartell de la 7a edició del festival Micròmetre de teatre


Santa Susanna celebrarà al setembre una nova edició del festival Micròmetre de teatre. Enguany, el Micròmetre arriba a la seva setena edició i comptarà amb Lloll Bertran, Àlex Casanovas, Guillem Albà o Pep Plaza, entre d’altres. Així, de l’1 a 3 i del 8 al 10 de setembre Santa Susanna s’omplirà de teatre amb representacions que es faràn en diversos espais escènics expressament adequats als espectacles.

La programació del Micròmetre d’enguany inclou obres com Frederik de Xavi Idáñez i Txell Botey; You say tomato amb Anna Moliner i Joan Negrié, premi de la Crítcia Serra d’Or al Millor Text de l’any; i, Una llum tímida amb Júlia Jové i Àfrica Alonso, premi Teatre Barcelona 2021 al Millor Espectacle Musical. Entre els plats forts hi ha Lloll Bertran i Àlex Casanovas, que porten l’obra Cartes d’amor; Guillem Albà amb Ma Solitud, premi al Millor Espectacle de Petit Format 2023 a la Fira Fetén de Gijón; o el televisiu Pep Plaza amb El substitut

Les obres es podran presenciar en diferents escenaris del municipi de Santa Susanna com la masia de Can Ratés, l’auditori del Centre Cívic o el local de l’antiga Cooperativa Agrícola.

Foto: Edició del festival Micròmetre del 2022 (Micròmetre)

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit