Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Santa Susanna instal·larà més de 1.000 llums LED


L’Ajuntament de Santa Susanna instal·larà 1.080 llums LED als carrers del poble. Segons el consistori, aquest tipus d’il·luminació gasta menys i il·lumina més.

Tal com informen des de l’ajuntament, al mes de setembre començaran els treballs de remodelació de l’enllumenat públic de Santa Susanna. Aquestes obres consistiran en la substitució de fins a 1.080 lluminàries actuals per unes amb tecnologies LED. Segons apunten fonts del govern municipal, amb el nou enllumenat es reduirà “notablement” el consum i millorarà la qualitat lumínica. Acabada la substitució per llums LED, Santa Susanna tindrà el 74,2% de l’enllumenat públic de tecnologia LED, segons fonts del consistori.

La inversió total pel nou enllumenat és de 600.000€, però el consistori comptarà amb un ajut europeu. Aquesta actuació forma part del projecte acollit a la línia d’ajuts per una Economia Baixa en Carboni, cofinançada pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER). El programa és gestionat per l’Institut per a la Diversificació i Estalvi de l’Energia (IDAE) amb l’objectiu d’aconseguir una economia més neta i sostenible.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit