Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Santa Susanna instal·la cinc càmeres de control de matrícules i de vigilància

S'han instal·lat en quatre punts de la carretera N-II


L’Ajuntament de Santa Susanna ha instal·lat càmeres de vigilància i de control de matrícules de vehicles en quatre punts de la carretera N-II. Segons el consistori, l’objectiu és tenir més informació sobre els vehicles que passen pel municipi i, així, “reforçar la percepció de seguretat”.

En total, s’han instal·lat cinc càmeres. La del carrer del Bou controla la via principal d’accés a Santa Susanna i a les urbanitzacions de La Vall i Can Batlle. N’hi ha una altra a la confluència entre l’N-II amb el carrer Bou, que controla els vehicles que travessen el municipi. També hi ha una doble càmera a l’N-II amb el carrer Alps i Pirineus: una vigila l’accés a les urbanitzacions Alta Maresma, Can Gelat i Can Torrent; l’altra, l’entrada i sortida cap al Torrentó de Can Gelat. L’última està al carrer de Segismundo Moret, que controla els vehicles que surten de la carrera N-II entren al poble.

Des del consistori apunten que les càmeres instal·lades estan preparades per funcionar en condicions adverses de visibilitat. A més, tenen una alta sensibilitat lumínica, capacitat de processament digital, captació d’imatges en diferents vials i sentits de la marxa, tant per davant com per darrere dels vehicles, captació de vídeo en temps real, detecció de vehicles a alta velocitat, fins a 220 km/h, i capacitat de reconèixer i interpretar matrícules de diferents formats i països. L’Ajuntament de Santa Susanna assegura que el grau de fiabilitat mínima és del 98%.

Aquestes cinc noves càmeres s’afegeixen a les cinc càmeres de seguretat de patrimoni que ja hi havia al municipi. Aquestes estan a la caserna de la Policia Local, pavelló municipal d’esports, Escola Santa Susanna, Institut Professional de Turisme Eqüestre i pàrquing de la rambla dels Països Catalans. També hi ha una càmera de seguretat a l’estació de tren de Santa Susanna.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit