Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Santa Susanna “enforteix vincles” amb Israel amb un viatge d’una delegació de l’Ajuntament


Una delegació de l’Ajuntament de Santa Susanna ha viatjat a Tel-Aviv per “enfortir la vinculació” amb Israel, segons el consistori. El maig del 2022, el municipi maresmenc va encetar la col·laboració amb la principal federació de sindicats d’Israel, Histadrut. L’objectiu, segons explica l’Ajuntament, era que els seus afiliats coneguessin el model de transformació urbanística del municipi i la seva compatibilitat amb el desenvolupament turístic i el respecte i protecció del sector agrícola.

Histadrut, la Federació General del Treball d’Israel, s’encarrega dels assumptes professionals i econòmics d’aproximadament 800.000 treballadors. En total, Histadrut compta amb 28 sindicats sectorials i professionals i 29 oficines a tot el país.

Des del maig, un total de 1.050 israelians, repartits en 21 grups d’una cinquantena de persones, han visitat Santa Susanna. Així, aquesta és la primera fase, com apunta el consistori, d’un projecte que acabarà portant al municipi uns 6.000 israelians, un col·lectiu de persones “amb gran capacitat de crear opinió al seu país”, diu l’Ajuntament de Santa Susanna.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit