Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Santa Susanna aprova el projecte de renaturalització del front marítim de la platja de les Dunes

L'objectiu d'aquest projecte és protegir les dunes embrionàries i ampliar la zona de protecció per tal d'incentivar el desenvolupament natural


L’Ajuntament de Santa Susanna ha aprovat el projecte de renaturalització del front marítim a la platja de les Dunes. Aquesta iniciativa s’emmarca en el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, finançat per la Unió Europea amb els fons Next Generation.

Com apunta el projecte, la platja de les Dunes presenta un estat més biodivers perquè no ha sigut antropitzat pel turisme hoteler. Així, amb aquest projecte es vol protegir les dunes embrionàries i ampliar la zona de protecció per tal d’incentivar el desenvolupament natural. D’aquesta manera, el projecte pretén eliminar el trànsit rodat de la platja de les Dunes, reduir l’ample del passeig de vianants i incorporar zones de servei de platja ben ordenades per evitar que els usuaris puguin trepitjar a les zones d’actuació dunar.

El projecte recull que el termini d’execució d’aquesta obra serà de 4 mesos i presenta un pressupost estimat inferior als 500.000 €.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit